Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, continuă întâlnirile cu cetăţenii Republicii Moldova. După discuţiile cu mai mulţi locuitori din Criuleni şi Străşeni, Andrei Năstase a declarat că Platforma DA va face tot posibilul pentru eliberarea instituţiilor din captivitate, edificarea unui stat de drept.

„Am continuat întâlnirile cu cetăţenii ţării în satele raioanelor Criuleni şi Străşeni. Am strâns mâniile a sute de oameni veniţi la piaţă, la festival sau mănăstire. Toţi cei cu care am comunicat îşi doresc schimbarea în bine a ţării, iar speranţa şi-o pun în oamenii Demnităţii şi Adevărului”, a mai menţionat Andrei Năstase.

„Pentru că nu vrem să rămânem singuri şi nici să plecăm în străinătăţi, vom face tot ce ne stă în puteri pentru eliberarea instituţiilor din captivitate, edificarea unui stat de drept cu sisteme economic şi social funcţionale, cu locuri de muncă bine plătite şi pensii pe măsura sacrificiului cetăţenilor noştri în etate. Modernizarea şi transformarea Moldovei în ţara în care să vrei să trăieşti e obiectivul comun al Platformei DA şi al cetăţenilor deşteptaţi din diaspora şi de acasă! DA, împreună se poate”, a adăugat liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md


(11 accesari)