andrei nastase jurnal 1Liderul mişcării protestatare, Andrei Năstase se afla la Washington unde urmează să depună mărturie pentru ancheta penală din SUA, în cadrul căreia este investigată frauda din sitemul bancar al Republicii Moldova.

Năstase a plasat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care anunţă despre sosirea s-a în capitala Statelor Unite ale Americii, precizând că urmează să aibă mai multe întrevederi inclusiv şi cu diaspora.

„Urmează să am o serie de întâlniri cu lume bună din justiţie, politic, media şi, nu în ultimul rând, cu diaspora noastră din SUA (detalii, în curând). Sunt tare departe, dar atât de aproape de voi!”, a declarat preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

Totodată, fostul angajat de la Banca Socială, Sergiu Sagaidac precizează că Platon a făcut depoziţii în cadrul anchetei, la fel ca şi un şir de înalţi demnitari din Republica Moldova.

„Un şir de foşti demnitari de stat depun depoziţii pentru ancheta penală din SUA!!! Platon deja a depus depoziţii şi a prezentat probele sale anchetei penale din SUA !!!”, a scris Sagaidac pe pagina sa din aceeaşi reţea de socializare.

Sursa:jurnal.md

(21 accesari)