Andrei Năstase, mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Unităţii Germane: „Berlinul a fost şi rămâne un exemplu concludent de promovare a valorilor europene”

Imagine implicită

Liderul platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase,  a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Unităţii Germane.

Cu această ocazie, Andrei Năstase a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Ziua Unităţii Germane este un deosebit prilej pentru a felicita cu multă consideraţie poporul german, care a reuşit să-şi menţină prestigiul şi demnitatea pe parcursul unei istorii deloc simple. Îmi exprim cele mai sincere urări de bine tuturor cetăţenilor germani, precum şi diasporei moldoveneşti din Germania, o ţară modernă şi prosperă. Valorile europene sunt şi valorile noastre, iar Germania a fost şi rămâne un exemplu concludent de promovare a acestora”.

„Ne dorim să ajungem a fi parteneri cu drepturi depline într-o familie europeană comună şi să ne bucurăm de aceleaşi libertăţi şi drepturi umane, care în Germania sunt respectate în deplină măsură. La mulţi ani plini de bunăstare, progres şi pace, Germanie Unită”, a adăugat liderul Platformei DA

Totodată, Andrei Năstase a transmis un mesaj de felicitare şi ambasadorului Germaniei la Chişinău: „Transmit, cu acest prilej, cele mai sincere felicitări Excelenţei sale, dr. Julia Monar, Ambasador al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, având ferma convingere că fructuoasa colaborare a Platformei Demnitate şi Adevăr cu misiunea diplomatică va continua în beneficiul tuturor cetăţenilor noştri”.

Sursa:jurnal.md