andrei nastase intalniriLiderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a avut mai multe întâlniri cu locuitorii din Mereni, Ţânţăreni, Varniţa şi Anenii Noi. În acest context, Andrei Năstase a anunţat că a discutat cu oamenii despre programul Platformei DA privind salvarea ţării, precizând că au fost discutate şi cele mai importante probleme cu care se confruntă localnicii.  

„Am fost sâmbătă la Mereni, Ţânţăreni, Varniţa, Anenii Noi, unde am discutat despre programul Platformei DA de salvare a ţării, despre problemele naţionale şi locale, cum ar fi exproprierea a 25 ha teren pentru a fi transformate în gunoişte fără consultarea localnicilor din Ţânţăreni, sau faptul că vărniţenii sunt consideraţi cetăţeni de gradul doi, chiar la ei acasă”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„M-am bucurat să aflu că şi aici un număr de consilieri au aderat recent la Platforma DA, în care continuă să aibă cea mai mare încredere. Vă mulţumim şi ne mândrim cu faptul că Platforma DA creşte din rândul oamenilor de calitate din toată ţara”, a adăugat liderul Platformei DA.

andrei nastase intalniri 2andrei nastase intalniri 3

 

 

 

 

 

andrei nastase intalniri 5andrei nastase intalniri 6

 

 

 

 

 

andrei nastase intalniri 4

andrei nastase intalniri 7

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:jurnal.md

(12 accesari)