andrei-cu-familiaDespre viața personală a liderului Platformei DA știm mai puține. Aflați că afară de cariera juridică și cea politică, Andrei Năstase se bucură de o familie frumoasă, care îl sprijină în toate, însă se află departe de el. Astăzi se împlinesc 17 ani de când politicianul și-a unit destinul cu cel al Angelei Năstase.

Despre sărbătoarea din familia Năstase, liderul Platformei DA a mărturisit astăzi, pe contul său de Facebook, acolo unde a publicat o fotografie cu sine și soția sa, Angela, dedicându-i poezia „Te iubesc”, a regretatului Adrian Păunescu.

Politicianul și-a arătat familia și în spotul de promovare a sa în accederea la prezidențiale. Andrei și Angela Năstase educă împreună doi feciori și o fiică, doar că în prezent, soția și copiii politicianului locuiesc în Germania.

Aflați, de asemenea, că data de 19 septembrie are încă o semnificație aparte pentru familia Năstase. În această zi, mezina Anna își sărbătorește ziua de naștere. Politicianul i-a dedicat și un mesaj special cu această ocazie:

andrei-cu-fata„Copila mea dragă, astăzi este ziua ta! Ai venit pe lume în minunata țară a lui Goethe, exact în ziua în care părinții tăi împlineau 15 ani de la căsătoria creștină. La fel ca și zeci de mii de copii moldoveni, te-ai născut departe de casa și de țara noastră, de rude și prieteni. Departe de bunica ta, cea care a avut parte doar de feciori și nepoți, care te-a visat și așteptat ani și ani pentru a veni și a-i mângâia viața zbuciumată. Mă mândresc nespus de mult că ai un nume tandru, Anna, pentru că e și numele Mamei mele. De asemenea, e și numele nașei noastre, o femeie minunată ce îndură împreună cu noi greul acestor timpuri.

În primii doi ani din viața ta ne-a fost dat să fim împreună doar zile și săptămâni numărate. Ne-am cuprins și strâns în brațe mai mult prin ecrane reci și rețele sofisticate. Sper să înțelegi și să mă ierți pentru că în loc să fiu alături de voi, am ales să revin în Moldova și să încerc să schimb lucrurile nedrepte de aici, să mă bat pentru viitorul tău, al fraților tăi și al tuturor copiilor țării, alături de mamele, tații, frații și bunicii lor de Acasă! Știu că, odată întors, trebuie să mă grăbesc. Cred cu tărie că se poate, că vom reuși neapărat să facem schimbarea în bine, astfel încât să fim cât de curând împreună, înaintea vârstei la care mi-ai resimți și mai dureros lipsa. Și chiar ți-ar fi mult mai greu să înțelegi și să trăiești departe de mine. Știu asta și din trista mea copilarie, când am rămas fără Tata!

Vreau ca într-o zi să revii Acasă. Împreună cu Mama ta, împreună cu frații tăi. Împreună cu toți copiii moldovenilor risipiți în cele patru colțuri ale lumii. Vreau să vii acasă și să te bucuri de grija și mângîierea bunicii. Să te bucuri de Libertate în țara ta. În caz contrar va trebui să plec eu. Și nu mi-ar fi deloc ușor, pentru că aici, Acasă, mi-ar rămâne Mama, mormintele Tatei, fraților și bunicilor. Iată de ce te rog să ai răbdarea fraților tăi, înțelepciunea mamei tale, rezistența bunicii și să te bucuri de dragostea noastră nețărmurită. La mulți ani, Copila mea dragă!”, comunică Andrei Năstase în mesaj.

Sursa:ea.md

(89 accesari)