sondaj-andreiPeste 67 la sută dintre participanţii la un sondaj online apreciază candidatura preşedintelui PPDA Andrei Năstase la funcţia de şef al statului. Datele au fost publicate de platforma interactivă Debates.md.

Potrivit sondajului, peste 760 de internauţi au votat PENTRU candidatura lui Andrei Năstase la funcţia de preşedinte. Alţii aproximativ 370 de respondenţi, din totalul de peste 1100 de participanţi, au votat împotrivă.

Totodată, oamenii au lăsat şi o serie de comentarii în care îşi exprimă opinia despre candidat. „Năstase cu siguranţă este inamicul nr.1 pentru guvernarea actuală, de aceea l-aş vota”, „Andrei Năstase este singurul candidat de care se teme Plahotniuc!”, „Va rupe mafia de la guvernare în primele zile de mandat”, „Pentru actuala guvernare este cel mai de temut candidat”, „Este omul care va ridica Moldova, este omul care este pentru popor şi singurul om care va scăpa Moldova din mâinile deputaţilor corupţi aşa cum este toată justiţia coruptă”, sunt o parte dintre cele mai populare comentarii.

sondaj-andrei-2

(52 accesari)