Andrei Năstase: „Voi continua să transpir pentru cetăţenii RM, pentru schimbarea în bine, pentru a scăpa ţara de această mizerie pe nume Plaho-Dodon”

Imagine implicită

„Voi continua să transpir pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru schimbarea în bine”. Astfel a comentat preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, campania de denigrare a persoanei sale, pusă la cale de regimul de la guvernare.

După ce ieri centrul capitalei a fost împânzit cu pliante denigratoare în adresa liderului Platformei DA, astăzi însăşi poliţia păzea boxele instalate chiar în Piaţa Marii Adunări Naţionale, menite să-l defăimeze pe Andrei Năstase.

„Dacă păcatul meu mare este de a transpira, îmi asum această crimă. Comparaţi „crima” de a transpira cu furtul miliardelor, cu spălătoria de 30 de miliarde a mafiei ruseşti prin justiţia din Moldova, cu tot ce face Plahotniuc în ultimii 15 ani, fie din spatele guvernării comuniste, fie din faţa hâdă a unei guvernări pretins europene”, a declarat Andrei Năstase.

„Acest individ de atât este în stare. Au verificat peste tot, în toate intimităţile mele. Mi-au intrat în casă, mi-au interceptat telefoanele, mi-au urmărit familia, acum mi-au intrat şi între picioare. Dacă tot ce au găsit este păcatul meu de a transpira, mi-l asum cu toată responsabilitatea. Să ştiţi că o să mai fac asemenea „crime”. O să mai transpir pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru ţara mea, pentru schimbarea în bine, pentru a scăpa de această mizerie pe nume Plaho-Dodon”, a adăugat preşedintele Platformei DA, care i-a reproşat oligarhului Plahotniuc că niciodată nu a transpirat pentru cetăţeni.

Sursa:jurnal.md