Anularea alegerilor din Chișinău, discutată în acest moment în Comisia de afaceri externe din Parlamentul European // LIVE

Imagine implicită

Decizia cu privire la anularea alegerilor din Chișinău este discutată în acest moment la ședința Comisiei de afaceri externe din Parlamentul European. Totodată, este abordat și investigațiile fraudei bancare.

Situația de la Chișinău a ajuns pe agenda PE la propunerea europarlamentarului român Cristian Preda, coordonator al Grupului Partidului Popular European în Comisia Afaceri Externe a Parlamentului European.

„Primul este legat de anularea inacceptabilă a rezultatului alegerilor de la Chișinău și al doilea punct va fi „furtul miliardului”. E o chestiune care a rămas în atenția noastră, există și o întrebare adresată de către unul dintre membrii Comisiei de Afaceri Externe în privința investigațiilor făcute pe tema miliardului și această a doua chestiune va fi și ea discutată mâine”, a anunțat europarlamentarul.

Accesați acest link pentru a urmări în direct discuțiile din cadrul Comisiei de afaceri externe din Parlamentul European.

Sursa:jurnal.md