ASOCIAŢIA PRO BASARABIA ŞI BUCOVINA ÎI CHEAMĂ PE UNIONIŞTII DE LA CHIŞINĂU SĂ IASĂ PE 3 IUNIE LA VOT ŞI SĂ-L SPRIJINE PE ANDREI NĂSTASE

Imagine implicită

Asociaţia Culturală Pro Basarabia şi Bucovina, care şi-a asumat, printre altele, ca misiune, întărirea legăturilor dintre românii din ţară şi cei din afara graniţelor, face apel către unioniştii de la Chişinău ca pe data de 3 iunie să iasă la vot şi să-l sprijine pe Andrei Năstase, candidatul dreptei proromânești şi pro europene, în lupta pentru primăria Chişinăului.

Românii din capitala Basarabiei nu trebuie să permită stângii socialiste antiromâneşti să acapareze primăria Chişinăului. După modelul înaintaşilor noştri, românii din Basarabia au datoria de a se uni şi de a nu pierde această luptă contra forţelor politice antiromâneşti.

Facem de asemenea apel către toţi membrii şi susţinătorii Asociaţiei Pro Basarabia şi Bucovina, de a lua legătura cu rudele şi prietenii lor din Chişinău şi de a le transmite să iasă la vot pe data de 3 iunie pentru a nu le permite celor care se consideră urmaşii URSS să iasă învingători.

Marian CLENCIU
Președinte
Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina

Sursa:romaniabreakingnews.ro