vasileEste adevărat că în condiții de normalitate crimele economice, hoțiile și jafurile sunt investigate de către instituțiile abilitate, presa având, în general, rolul de a informa societatea. În condițiile unui stat captiv, ca cel al “nostru”,  în care marile fluxuri financiare, în proporție de sută la sută sunt controlate de Păpușar și Contrabandist, în care jafurile se comit cu implicarea lor directă și complicitatea nemijlocită a slugilor sale din așa-numitul sistem judecătoresc, rolul mass-media este unul cu totul și cu totul aparte. Practic, la ora actuală câteva mijloace media substituie instituțiile de stat , opunându-se marelui dezmăț, instituții care nu-și fac datoria, ascund și tăinuiesc marile furtișaguri ale stăpânilor săi politici, participă la comiterea lor!

Știm că în aceste clipe se pun la cale schemele privind pri(h)vatizarea pe bani mărunți a unor obiective economice strategice, cu un preț real de miliarde de euro. Despre dimensiunea acestor jafuri vom afla foarte târziu, când totul va fi împărțit între căpeteniile monstruoasei coaliții.

Așa cum nu se știe aproape nimic de soarta societății TRACOM, acaparată de oamenii Păpușarului și vîndută acum pe bucăți și bucățele. Ca să nu zic de hotelul Național, stadionul Republican, și alte atîtea obiective grase aflate în ceața prielnică jafurilor departe de ochii societății neinformate.

În aceste condiții presa liberă are nevoie de sprijin și susținere.

Dar mai ales de informații. Spre deosedire de presa străină, de cea românească, instituțiile media libere și foarte puține de la noi nu au surse informative, sau dacă există, acestea sunt insuficiente și se axează mai mult pe chestiuni  de divertisment sau cronică polițienească.

Știm că în “instituțiile abilitate”, adică captive ale statului activează, în marea lor majoritate, oameni cinstiți, care nu bagă mîna în buzunarul statului, dar care, în virtutea funcției ocupate, cunosc informații legate de marile hoții comise de criminalii politici. Cine dacă nu acești funcționari dețin informații despre importul de medicamente, la preț de 3-4 ori mai mare decît la producător? Să ne amintim de lotul de medicamente venit – de ce oare?– din Elveția, în care sălășluiesc rubedeniile celor doi oligarhi, în care s-a dat un tun de circa 13 milioane de euro dintr-o lovitură. Bani hoțiți de la noi, contribuabilii, de către mafia medicamentelor controlată de Contrabandist! Cei din anturajul lui Filat cunosc bine cazul. Sau unde se află acum dosarul Metal Feros, care a fost sustras de la Interne și s-a făcut nevăzut cu complicitatea Procuraturii Generale, adică a lui Zubco și Garaba. Ca să nu mai pomenim de traficul de carne, combustibil, alte produse strategice controlate de mafia oligarhică.

Pentru că avem puține surse informative, pentru că nu ne putem documenta în măsura necesităților, pentru că știm că dețineți informațiile necesare, venim cu rugămintea și apelul să ne sprijiniți,  –  fie că sunteți de la Fisc sau Vamă, Curtea de Conturi sau Procuratură, MAI sau Judecătorii, Primărie sau BNM – să ne prezentați materialele respective pentru a fi publicate în presă, pentru, a le folosi în investigații, în fine pentru a ajunge la cititori, cetățeni, alegători. Suntem siguri că de multe ori nu mai puteți tolera aceste hoții blestemate, însă nu aveți cui să vă adresați, cui să încredințați aceste documente incriminatorii.

Veniți cu ele, sau transmiteți-le nouă, celor din presă, garantându-vă o totală protecție și nedivulgare a  identității, pentru a nu avea de suferit din cauza mafiei de la putere.

Știm că asemeni nouă nu mai puteți suporta actele de jaf și corupție, cine dacă nu DVS., urmăriți și poate participați involuntar, în virtutea funcțiilor ocupate, la comiterea acestora, legalizarea și tăinuirea lor. Știm că sunteți ostaticii sistemului banditesc construit pe parcursul anilor, dar care la ora actuală a atins apogeul nesimțirii și dezmățului. Deconspirați-i fără frică și fără remușcări, fără jenă și reticențe. Odată ajunși pe mîna presei vor “beneficia” de un prim proces public care, pe viitor, se va transforma în unul cu rechizitoriu!

Știm că și oamenii de afaceri cinstiți abia de mai rezistă sub presiunea fiscală inimaginabil de cruntă a acestui regim antinațional. Birurile și dările uneori depășesc veniturile, controalele au devenit încă o formă de estorcare a banilor și așa tot mai puțini ai celor care acoperă bugetul republicii. Dacă sunteți presați și obligați să le dați pomeni în proporții deosebit de mari și de nesimțite, nu vă temeți să ne furnizați și asemenea informații.

E timpul să le scoatem de pe fețele hidoase măștile de politicieni, oligarhi, criminali! E timpul ca fiecare cetățean să le cunoască faptele, adică hoțiile. E timpul ca și copiii lor să cunoască de la cine vor moșteni averile provenite din jafuri și tîlhării, atacuri raider și prihvatizări ilegale.

E timpul ca fiecare dintre ei să aibă deschis un dosar de criminal politic!

Orice informație incriminatorie la adresa acestora va însemna un pas înainte spre  decriminalizarea statului, spre libertatea și bunăstarea noastră, a tuturora,  dar și un început de dosar penal pentru hoții politici în lege care ne sufocă libertatea și existența noastră de zi cu zi!

Imaginați-vă ce s-ar fi întîmplat dacă nu existau asemenea oameni în sistem, care au deconspirat crima comisă de braconierii Păpușarului în Pădurea Domnească, prin intermediul lui Sergiu Mocanu și a postului de televiziune Jurnal TV, unicul care a dat curs invitației acestuia la conferința de presă din 6 ianuarie curent. Sau cum s-ar fi răzbunat clona lui Zubco, Garaba, după cum scrie presa liberă, pe un simplu muritor, pentru că a fost accidentat de controversatul procuror, amenințat cu moartea și bătut în plină stradă?! Chiar și așa sistemul criminal își bate joc de un om neapărat și nevinovat, închis și privat ilegal de libertate, în timp ce politicienii din opoziție tac și își pregătesc portavocele pentru marea revoluție din această toamnă! Pentru cine, această revoluție? De ce ați luat apă de mare în gură, domnilor opozanți de stînga și de dreapta?! De ce nu se aud protestele instituțiilor internaționale?!

Oricum, fără știrea presei libere, neoligarhizate, nimic nu mai poate fi schimbat, nimic nu mai poate aduce o rază de lumină în acest întuneric de “succes” al monstruoasei coaliții.

Dați-ne informații grele și noi vom face dreptate!

Ajutați-ne să aprindem lumina în tunelul deșertăciunii!

(568 accesari)