Atmosferă de sărbători; În Oraşul Demnităţii a fost instalat un brad

Imagine implicită

brad orasul demnitatiiSpiritul sărbătorilor de iarnă se simte deja şi în Oraşul Demnităţii şi Adevărului. Protestatarii din Piaţa Marii Adunări Naţionale au instalat astăzi un pom de Crăciun. Deşi bradul nu este foarte mare, manifestanţii l-au împodobit cum au ştiut ei mai bine, au agăţat de crengi fundiţe colorate şi aprins luminiţele de sărbătoare.

Protestatarii spun că, în ajunul sărbătorilor de iarnă, nu au putut să nu instaleze un pom de Crăciun. Astfel, ei au pus mână de la mână şi au cumpărat un brad care să bucure ochii locuitorilor Oraşului Demnităţii şi ai întregii capitale.

„Pentru că vine Anul Nou, deja e aproape şi bate la uşă 2016 am vrut să înveselim orăşelul să aibă şi el un brăduţ. Am cumpărat brăduţul dat şi l-am instalat în orăşelul Demnităţii. Avem o rugăminte foarte mare către cetăţenii oraşului Chişinău şi din Republică care doresc să vină să pună câte o jucărie pe bradul orăşelului Demnităţii”, a declarat unul dintre protestatari.

Amintim că, acum o lună, pentru a rezista temperaturilor scăzute, locuitorii Oraşului Demnităţii şi-au construit câteva case din lemn, în care se adăpostesc. Protestatarii spun că nu vor ceda şi că sunt hotărâţi să rămână în Piaţa Marii Adunări Naţionale până le vor fi îndeplinite toate revendicările.
Sursa:jurnal.md