Audio EXCLUSIV: Cum îşi exercită munca Veaceslav Burlac, şeful organizaţiei teritoriale Criuleni a Partidului Democrat

Imagine implicită

Jurnal TV a pus pe post o înregistrare, care a venit la adresa redacţiei, de la şedinţa Partidului Democrat din Criuleni. Înregistrarea audio este din data de 21 februarie 2018  de la sedința cu președinții organizațiilor primare PD și primarii din raionul Criuleni.

Întrunirea a avut loc la ora 17:00 in sala restaurantului Premier din orasul Criuleni, str. Orhei 56.

„La şedinţă se afla întreg activul partidului din raion, inclusiv preşedintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac”, a declarat Vasile Năstase, moderatorul emisiunii „60 de minute”.

Şeful organizaţiei raionale a Partidului Democrat, Veaceslav Burlac, a devenit preşedinte al raionului Criuleni pe 6 mai, 2017, atunci când a luat locul altui democrat, Iurie Andriuţa, care şi-a anunţat demisia, după ce a fost reţinut de CNA într-un dosar de corupţie pe 26 aprilie, în acelaşi an.

După ce a obţinut funcţia, Burlac a evitat să indice în declaraţia sa de venit şi interese , faptul că are venituri din activitatea unei societăţi comerciale. Mai exact, desi, în acte este indicat că Veaceslav Burlac este fondator al societăţii comerciale SRL MAXADA-COM, preşedintele raionului Criuleni nu a indicat în declaraţia sa de avere şi interese depusă la Autoritatea Naţională de Integritate date despre calitatea sa de fondator.

Sursa:jurnal.md