(AUDIO) Protest cu 600 de lei; Câți bani ar fi primit „protestatarii” lui Shor de la sediul PAS

Imagine implicită

Câte 600 de lei ar fi primit „protestatarii” lui Ilan Șor pentru a se prezenta în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate, acolo unde sâmbătă a fost organizat un flash-mob. Președinta PAS, Maia Sandu, a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare audio în care un bărbat poveștește cum a ajuns la protestul organizat de Partidul ȘOR.

„Am urmărit cu tristețe oamenii, în mare majoritate bătrâni, veniți astăzi la sediul PAS să ne someze să nu-l mai criticăm pe Șor și să nu mai cerem justiției pedepsirea lui. Protestatarii cereau să nu fie ponegrită imaginea lui Șor. Nu ai ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului și în coruperea oamenilor, profitând de sărăcia lor”, a comentat pe Facebook Maia Sandu.

„În înregistrarea video, auzeam cum oamenii veniți astăzi se plângeau că au pensii foarte mici, că prețurile sunt foarte mari, că viața este foarte dificilă în Moldova. Din păcate, este adevărat. Cu părere de rău, această stare gravă de lucruri din țară și necazul acestor oameni au fost cauzate anume de Șor, Plahotniuc și alții ca ei, care au furat și au spălat miliarde, care trăiesc în bogăție pe seama acestor oameni, iar acum își bat joc de ei, plătindu-le câteva sute de lei pentru a veni pe frig să le facă jocul”, a mai comentat Maia Sandu.

Ea a atașat și o înregistrare audio în care secretarul general al PAS, Igor Grosu, discută cu un bărbat care a participat la protest și care susține că i s-au promis 600 de lei pentru asta.

El dezvăluie că a participat și în trecut la astfel de acțiuni organizate de partidul condus de Ilan Shor.

Sursa:independent.md