colectiv roRaniți de la Colectiv, transportați la spitalele din străinatate cu aeronavele C-27J Spartan
Una dintre victimele incendiului din Colectiv, un tânar in varsta de 19 ani, a decedat duminică dimineața, la Viena, informează Digi24. Bilanțul tragediei din Colectiv urcă astfel la 60 de morți.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax ca tanarul care a decedat se numeste Alexandru Hogea, avea 19 ani si era printre ranitii din clubul Colectiv care au ajuns in spitale din strainatate, el fiind internat intr-o clinica din Viena.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tanar ranit in incendiu, a murit, sambata, la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitala, iar vineri, a decedat Andreea Stefan la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproximativ doua saptamani.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, duminica, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

Sursa:hotnews.ro

(10 accesari)