Boierii Moldovei Sărăcite: Mașinile de lux, episodul 2017

Mai mulți funcționari ai acestui stat, ajunși printr-un miracol în funcții, își materializează în timp record visele din copilărie. Ce idei îl stăpânesc pe un deputat avid în primele zile de ședere în fotoliul de legislator?

Presupunem că sunt mai multe, dar una e de-a dreptul irezistibilă – dorința de a se vedea la volanul unei mașini. Una mare și cât mai scumpă. Doar așa crede el că poate să devină important în ochii muritorilor de rând. Ne-am documentat și avem un tablou real.

Câte mașini au în garaj deputații, judecătorii și alți angajați ai structurilor publice, când și cum le-au cumpărat, aflați într-un nou material de investigație, la „Jurnalul Săptămânii”.

Zeci de noi mașini de lux au intrat anul trecut în garajele funcționailor. Deputați, miniștri, judecători, polițiști sau conducători de agenții de stat. Majoritatea dintre ei și-au depus deja declarațiile de avere. Unii spun de unde provin banii, alții tac. Urmează o listă alcătuită în baza analizei dărilor de seamă disponibile.

Sursa:jurnal.md

(77 accesari)

Related Posts

Corupție

Contrabandă cu tutun prin poșta diplomatică a Ministerului de Externe

Corupție

Percheziții matinale la vama Sculeni: polițiștii reținuți și-ar fi făcut „afacere” din pandemie

Corupție

Certificate de vaccinare false. Nemerenco: avem nume de medici, asistenți medicali, centre de sănătate în care această afacere a fost pusă pe roate

Corupție

Cum făcea contrabandă un șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova. Ancheta, pornită după lansarea a mii de pachete de țigări dintr-un deltaplan

Corupție

Alina Radu s-a retras din Comitetul Consultativ Independent Anticorupție

Corupție

ANI: Primar PAS depistat cu incompatibilitate și un conflict de interese

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *