Buturuga mică răstoarnă carul oligarhiei, de Vasile Năstase

Imagine implicită

revolutieCe se întîmplă, de fapt, la negocierile secrete!? Din surse demne de încredere, aflăm că a apărut… buturuga mică, care rastoarnă carul oligarhiei criminale. Ghimpu nu acceptă trocul.

Fie că a înțeles anumite lucruri, fie că întîlnirea cu SUA si UE si-a produs efectul. Acum sforarul Trompetist e în chinurile facerii. Produce un șantaj ordinar la adresa PL. Dacă nu vă conformați, (adică nu acceptați să controlăm în continuare justiția!) aducem comuniștii la guvernare! Cineva care e aproape de Mihai Ghimpu ar trebui să-i sugereze să nu cedeze, pentru că șantajul lui Plahotniuc e un fîs cu stropi. De ce? Pentru că eventuala compoziție PLDM-PD-PCRM e de rahat!

Aceste gunoaie politice pot și trebuiesc scufundate de către societatea civilă si PL, alte formațiuni politice de orientare europeană care nu au intrat în parlament, inclusiv de o mare parte dintre alegătorii PLDM, care detestă politica duplicitară a lui Filat! Nimic nu ar putea rezista unei asemenea presiuni, inclusiv de stradă! Mihai Ghimpu are acum șansa istorică de a deveni lider național. Sunt o mulțime de oameni importanți supărați pe el tocmai pentru flirtarea, ca să mă exprim elegant, cu Păpușarul. Dacă se leapădă de tartor, începem totul de la început si aducem Republica Moldoca ACASĂ!