Maia Laguta ori Chirtoacă prim-ministru?

Imagine postare

dorin_36879900Opinie expediată redacției

Chirtoacă, supărat pe “vocea” internetului

„Are loc diabolizarea, atât a partidului, cât și a liderului partidului, în diferite moduri. Mă uit, nu-mi vine să cred și nu înțeleg. Nu este corect ca de la câteva cazuri, de la tragedii precum cea din Pădurea Domnească, să diabolizezi o societate întreagă. La noi s-a pornit diabolizarea partidelor și a persoanelor. Cât de mârșavi am devenit noi?! Mă refer la umanitatea de pe întreg mapamondul. Până și internetul a ajuns să fie cumpărat. N-am mai văzut așa ceva. Eu credeam că internetul nu poate fi manipulat și cenzurat. Dacă ne uităm la comentariile la site-urile principale de știri, primele 20-30 se vede clar că sunt ale unor persoane, angajate și plătite, care scriu unul și același lucru repetat, la comandă.”

Și pe propria… mână

“Dacă trebuie, nu că-mi dau demisia din funcția de primar, sunt gata să-mi tai o mână, dar să știu că Republica Moldova ajunge în Uniunea Europeană”. Declarația a fost facută la emisiunea În Profunzime.

Maia Laguta ori Chirtoacă prim-ministru?

Am citit despre sugestia finuță a lui Ghimpu, că nepotul Chirtoacă poate fi prim-ministru și mi-am amintit de filmul lui Tătaru, cu memorabila replică: “Serjant Ghiță vseo mojet!…”

Mdaa, asta ne-ar mai trebui  pe capul nostru.  Chirtoacă prim-ministru… Păi, după cum gestionează el capitala, ce să mai zici, e un succes total. Numai acțiuni populiste moștenite de la comuniști. Ba  aduce troleibuze europene din Belorusia, ba se face marinar ca Băsescu, în mocirla de la Valea Morilor, lucrare moștenită tot de la comuniști, ba se urcă pe basculantă… Acum na, că-și taie о mână… Poate are el una în plus, dar asta n-o să ne ajute deloc… Nimic n-a făcut în capitală, da nimic! Doar demagogie și populism ieftin,  exact ce a învățat de la comuniști. Apropo, când erau comuniștii la putere dădea vina pe ei, că îi furau bradul și nu putea realiza nimic, acum cine-l încurcă? A dat el vreo inițiativă importantă pentru capitală, un proiect ceva, о regulă cât de mică în beneficiul celor care l-au votat? Eu, dacă mă întrebați, mai bine о propun pe Maia Laguta prim-ministru în locul lui Chirtoacă. Ea, cu babele ei pensionare, cred că poate reuși mai multe lucruri decât nepotul.

Mă rog, e o părere, ca sa mai facem și puțin haz de necaz…

Iulian Codreanu