Cristian Popescu Piedone a demisionat: „E un act. Onoarea trebuia să fie în prima zi”

Imagine implicită

piedoneCristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă. Ulterior, el a declarat că este vorba de un simplu act: „Onoarea trebuia să fie în prima zi”.
Primarul demisionar al sectorului 4 a făcut precizări cu privire la plecarea sa din funcție.

„Condoleanțe familiilor și să ajute Dumnezu ca persoanele care sunt între viață și moarte să treacă peste acest prag. Vreau să-mi înțelegeți impactul emoțional, de ce n-am comunicat cu opinia publică și dacă am făcut-o de ce am făcut-o prost. Trecutul nu ți-l mai dă nimeni înapoi. Am fost la nici 20 de minute la locul accidentului. Este o greșeală și îmi asum că n-am procedat la demisie din prima zi sau a doua zi după accident. Îmi voi reproșa toată viața acest lucru. Când am pus la dispoziție documente n-am vrut să fug de responsabilitate”, a spus Cristian Popescu Piedone.

„Nu m-a consiliat nimeni pe un fond emoțional încărcat. N-am putut să ies datorită emoțiilor. Sunt și eu la fel ca dumneavoastră, vreau să mă înțelegeți ca om. Am demisionat nu pentru a spăla ceva, era un act de normalitate. Sunt omul care vă pot privi în continuare în chip și pe cetățenii sectorului 4, pe care nu i-am trădat, dar îmi las privirea în jos, dar n-am avut inspirația să am o consiliere, recunosc că am refuzat această consiliere, în modul de a comunica cu opinia publică”, a adăugat Cristian Popescu Piedone.
Întrebat dacă e o demisie de onoare, el a răspuns: „E un act, onoarea trebuia să fie în prima zi.”

Sursa:digi24.ro