Cum arată o vizită la Plahotniuc: În birou are un acvariu cu un rechin, iar ambasadorii sunt nevoiți să aștepte

Imagine implicită

Oligarhul Vladimir Plahotniuc și-ar ține minute bune în anticameră invitații, mai ales dacă aceștia sunt ambasadori, iar în biroul său ar avea un acvariu uriaș, în care înoată un rechin, susține fostul premier Ion Sturza.

El a vorbit despre dezvăluirile pe care i le-a făcut un ambasador acreditat la Chișinău care i-a făcut o vizită oligarhului.

„După cum se știe, dânsul preferă să se întâlnescă doar în locuri marcate și sigure, boudoirele Nobil Club sau ‘birourile’ GBC. ‘Protocolul’ strict pentru oaspeții diplomați la GBC prevede minute bune de ațteptare în anticameră, băutul ceaiului cu secretara. Gurile rele spun că ambasadorul SUA ar fi consumat cel mai mult ceai așteptând până când domnul Plahotniuc a terminat activitățile urgente, trăind cu grija pentru țară și popor”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.

„Surpriză pentru ambasadorul citat, anonim bineînțeles, a fost un imens acvarium din biroul domnului Coordonator în care înnota, nu , nu Plahotniuc, nici măcar secretara, ci un…rechin! Lucru care l-a surprins, frustrat și speriat concomitent. Evident că a și uitat la ce a venit.
În schimb a memorat bine la cine”, a mai precizat fostul premier.

Sursa:independent.md