12999I-am sugerat să plece de bună voie, dânsul a decis să se răzbune”, spune edilul Capitalei, referindu-se la intenția de denigrare a proiectului privind reabilitarea drumurilor. Dorin Chirtoacă menționează că asupra pretorului Rîșcani planează mai multe semne de întrebare legate de activitatea pe care o desfășoară.

Primarul atenționează că Mihai Cîrlig, pretorul sectorului Rîșcani va fi demis conform prevederilor Codului Muncii fără posibilitatea de restabilire în funcție. Cît de curînd se va întîmpla asta depinde de Comisia de Disciplină.

Încercarea de a discredita proiectele de reabilitare a drumurilor din Capitală nu este unica. Potrivit primarului Dorin Chirtoacă, Mihai Cîrlig ar fi ajuns acum un an în atenția procurorilor pentru că ar fi încercat să se pricopsească cu un imobil de peste 1 milion de euro de pe bd. Ștefan cel Mare. A fost depus dosar la procuratură pe acest subiect. I s-a cerut nu o dată să pună capăt la încercarea de a pune mâna pe o suprafață de 500 metri pe bd. Ștefan cel Mare. A negat, a dat pe ocolite, a întors-o  și până la urmă refuză să se conformeze. Mihai Cîrlig a depus de mai multe ori deja depoziții”, a ripostat Primarul.

În replică, Mihai Cîrlig l-a avertizat pe edil, că ar putea pierde încrederea în oameni și riscă să ajungă ”biberon sau o gumă de mestecat fără gust”

Dosarul pretorului va fi examinat de Comisia de Disciplină care urmează să-l sancționeze pentru multiplele abateri înregistrate.

Dorin Chirtoacă a menționat că și pretorul sectorului Centru ar putea fi demis.

(310 accesari)