Deputații cheamă la audieri

Imagine postare

veaceslav-ionita-explica-de-ce-a-votat-pentru-legea-cu-privire-la-asigurarea-egalitatii-de-sanseDespre situația de la Banca de Economii, darea în concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău, exportul de vinuri și Acordul de Liber Schimb cu Uniunea Europeană se va discuta miercurea viitoare în cadrul ședinței Comisiei Economie, Buget și Finanțe.

Președintele Comisiei parlamentare Economie, Buget și Finanțe, Veaceslav Ioniță informează că Ministerul Finanțelor, Ministerul Economiei, Banca Națională și Comisia Națională a Pieții Financiare vor prezenta raportul privind situația de la BEM.

Responsabili de raportul privind concesionarea Aeroportului se fac Ministerul Economiei și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

Specificăm că ministrul agriculturii, Vasile Bumacov și ministrul economiei, Valeriu Lazăr vor fi audiați privind exportul de vinuri și respectiv, Acordul de Liber Schimb cu UE.

Totodată, menționăm că zilele acestea Vasile Bumacov efectuează o vizită de lucru în Federația Rusă. La Moscova, ministrul va încerca să convingă rușii să reia importul de vinuri moldovenești.