Când îl aud pe Dima Kaneșno vorbind, pixul meu se „zăvodește” fără starter… Pe data de 16.08,  în plenul parlamentului, D. Diacov, fiind întrebat de președintele Z. Grecianâi dacă vrea să comenteze, a răspuns cu rânjetul plin de sine: kaneșno! Și doamna a repetat – kaneșno!..
Apropo, acest cuvânt „moldovenesc” l-au învățat ambii în Siberia. Cu acest cuvânt afirmativ au fost executați părinții și familile lor de călăii comuniști.
Revin la Dima, această matroană a politicii moldave… Dânsul acum, plin de noblețe de la hotelul Nobil, susține tot ce este în interes de țară.
Această matroană, care și-a oferit Srl-ul PDM ca vehicul pentru cea mai mare crimă împotriva noastră în ultimii 30 de ani. Dânsul, această matroană dă lecții virginelor din politica moldavă.
În plenul parlamentului el le explică: nu va grăbiți cu decizii împotriva criminalului șef și a celor din PDM, că acum voi sunteți la putere și acuși vin alții și voi veți fi în opoziție, hai sa fim mai indulgenți că și voi degrabă veți face ca noi…
Dima, ca voi nu mai poate face nimeni!…
Pe așa sistem criminal voi ați fost Capo dei Capi!
Iar tu acum kaneșno, mori de dragoste de țară…
Te-am văzut chiar lăcrimând la TV, că ce s-a ajuns cu partidul tău PDM. Păi Dima, tu nu plângeai pe timpul lui Plahotniuc. Tu rânjeai slugarnic și cu admirație față de isprăvile/crimele lui și kaneșno, Dima, tu votai alături de el.
Tu ești complice Dima și așa cum zici că vreai să știi adevărul și să vină mai des procurorul in parlament… da Dima, și noi așteptăm să-ți vină rândul și ție, și complicilor tăi din PDM.
Da Dima…și noi plângem pentru dezastrul și crimele făcute cu Srl-ul tău PDM, cu complicitatea și votul tău.
P. S. Tot mai des vă aud pe cei din PDM cu amenințări de chemare în judecată… Mai calm băieți, judecățile nu vor mai fi ca pe timpul vostru, doar în folosul vostru! Plus, judecătorii vor avea foarte mult de lucru cu voi și sper să-l facă în ordinea priorităților – întâi crimele voastre și apoi vina noastră de a vă pune oglinda în față… 
Vasile Rotaru
Sursa: media.md

(105 accesari)