„Ei cu circul, noi cu munca”. Astfel a comentat Andrei Năstase insistența cu care socialistul Ion Ceban, contracandidatul său pentru turul doi al alegerilor pentru Primăria capitalei, propune dezbateri publice lângă Arcul din Triumf.

Andrei Năstase afirmă că, în locul acestor dezbateri, preferă să meargă la întâlnirile cu oamenii. Totodată, candidatul forțelor proeuropene a inițiat discuții cu autoritățile locale din suburbii pentru demararea mai multor proiecte care să rezolve problemele oamenilor.

„Prioritățile mele sunt legate, în primul rând, de prioritățile oamenilor. Am continuat să fac ceea ce am făcut de-a lungul timpului, nu doar în campania electorală, am mers la oameni. De 3 ani, am fost alături de oameni și ei alături de mine. Îmi continui același drum. Sunt consecvent în ceea ce fac. Am promis că voi participa la dezbateri unor posturi de televiziune, care organizează dezbateri publice în conformitate cu legislația RM, cu regulamentele aprobate de autoritățile abilitate. Iată de ce, ei cu circul, noi cu munca. Asta știu, asta am învățat acasă: să muncesc, să muncesc, să ajung la cât mai multă lume.

 „Ieri am fost la o instituție medicală, am avut o întâlnire cu medicii de familie, după care am fost în suburbii, am discutat cu oamenii. Am fost la Cricova, la Grătiești. Voi face încă un cerc al centurii noastre de aur – suburbiile, să am în continuare discuții cu oamenii, să-i sensibilizăm, să înțeleagă cât de importantă este participarea la vot. Voi avea discuții cu autoritățile publice locale, astfel încât ca după 3 iunie să putem demara proiecte importante pentru oameni în domeniul canalizării, apeductului, iluminatului public, a unui transport eficient și suficient pentru locuitorii din suburbii, etc”. Deci am cu ce mă ocupa, a precizat Năstase.

Sursa:jurnal.md

(28 accesari)