Dobrov renDupă ce am privit – cu punga de vomă alături – emisiunea de la REN TV “Территория заблуждений с Игорем Прокопенко din 17.04.2015, am avut “norocelul” să prind o altă „epopee” jegoasă a unui alt slujitor al muzei lui Goebbels, de la același post de televiziune REN TV, pre numele său Andrei Dobrov.

Se întîmpla pe 19 aprilie, în prima zi a Paștelui Blajinilor, cînd acesta, ca un adevărat “creștin”, în emisiunea de autor “Добров в эфире” s-a năpustit ca o cobră rătăcită asupra poporului și conducerii ucrainene, numind-o huntă, iar armata țării, una de execuție; a batjocorit-o în cel mai abject mod pe Hillary Clinton, poreclind-o „bunica de rău augur” și „soția unui cunoscut saxofonist”; a “descoperit” cu ajutorul copoilor de presă din Rusia lagăre de concentrare în Donețk, construite de europeni după modelul celor inexistente “fabricate”de americani în România, Cehia și alte state; a persiflat occidentul, dar și Israelul că rachetele antiaeriene ale lui Putin, vîndute Iranului, vor alunga aviația militară americană de sub cerul statului islamist.

Într-un cuvînt, fanteziile bolnave ale “dobrovului” au întrecut orice imaginație.

Recomand, totuși, să priviți scîrboșenia de emisiune, accesînd linkul de mai jos   https://www.youtube.com/watch?v=Gb7HY4WzwV4
Însă nu fără a vă ruga să aveți la îndemînă punga de vomă, un atribut indispensabil vizionării posturilor de televiziune propagandistice ale Federației Ruse.
De altfel, nu ar fi în plus ca, după utilizare, acestea (pungile de vomă) să fie depozitate la sediul fastuos al CCA, pentru „conformitate”.

Interesant  pentru consumatorii de programe e să afle cine anume retransmite canalul porcos și șovin al lui Putin în Republica Moldova. Accesăm linkul http://media-azi.md/ro/institutia-media/operator-tv-ren-tv-moldova și aflăm următoarele iinformații:
Denumirea exactă: Ren-TV Moldova
Tip Mass Media: operator TV prin cablu
Forma de proprietate: SRL
Fondator: “TELEPROIECT” SRL
Numărul licenţei şi instituţia emitentă: „AMMII 003256 08.04.03”
Redactor sef/director: Victor Marcenco

Ce să zici?
O porcărie cu acte în regulă eliberate de sculele audiovizuale ale lui Plahotniuc.

Vasile Năstase

P.S. Dumneavoastră ați urmărit-o, domnule Timofti?

(205 accesari)