Firma condusă de soțul deputatei Valentina Buliga continuă să prospere datorită contractelor cu spitalele

Imagine implicită

Firma ”Ecostat” SRL, al cărei administrator a devenit acum doi ani Alexei Buliga, soțul deputatei democrate Valentina Buliga, continuă să obțină contracte de prestare a serviciilor la instituțiile medicale din țară.

În doar două luni ale anului curent, firma a încheiat cinci contracte în valoare de circa un milion 200 de mii de lei, după alte 7 contracte de peste un milion de lei semnate în 2017, potrivit unei investigații a jurnaliștilor de la Moldova Curată.

Jurnaliștii au mers la sediul ei pentru a discuta cu administratorul despre succesul brusc al firmei: de la înființare și până în luna octombrie 2016, „Ecostat” SRL nu a câștigat vreun contract de achiziții cu vreo instituție publică.

Contractele au început ”să curgă”, așa cum a relatat Moldova Curată într-o investigație jurnalistică, la o lună după venirea lui Alexei Buliga în funcția de administrator. Nu a fost găsit nici de această dată, nici la birou și nici la telefon, unul dintre muncitori spunând că administratorul e în concediu.

firma Buliga

Găsiți continuarea investigației pe Moldovacurata.md.