Fostul premier român Dacian Cioloș: Chișinăul are nevoie de un primar cu legitimitate și credibilitate

Chișinăul are nevoie de un primar cu legitimitate și credibilitate, de o echipă profesionistă, capabilă să-și asume cu viziune și responsabilitate un program de dezvoltare a Capitalei Republicii Moldova, susține fostul premier român, Dacian Cioloș.

„Pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul acestei Capitale europene și mai ales pentru speranța unei victorii a democrației și valorilor împotriva corupției și fărădelegii în Republica Moldova, sper ca mâine, CÂT MAI MULȚI OAMENI SĂ MEARGĂ LA VOT pentru alegerea Primarului Chișinăului. Să meargă la vot și să aleagă demnitatea, dezvoltarea și prosperitatea, să aleagă justiția și Europa. Voturile lor să fie nu numai o garanție pentru calea prosperității, dar și semnalul că clasa politică de la Chișinău poate fi adusă pe calea cea dreaptă”, susține Dacian Cioloș.

„Prietenii mei de la Chișinău îmi spun că inima lor va bate cu încredere. Mâine, inima Republicii Moldova trebuie să iasă la vot”, a spus Dacian Cioloș.

Sursa:jurnal.md

(30 accesari)

Related Posts

Opinii

ANALIZĂ// The New York Times: Cine este adevăratul câștigător al războiului din Afganistan și care e compromisul făcut de SUA în ultimele două decenii de luptă

Opinii

Veaceslav Ioniță: cum Moldova a devenit „mare exportator” de produse petroliere în Ucraina

Opinii

Anatol Țăranu: corupția endemică nu poate fi eradicată într-o țară săracă

Opinii

Politologul Dionis Cenușă: orice „revolutie democratică” riscă să se împotmolească, dacă aplică „duble standarde”

Opinii

Nastase a convins in dezbaterile directe de ieri: Ceban a fost complicele jalnic al lui Plahotniuc

Opinii

Dima Kaneșno

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *