Președinta PAS, Maia Sandu, acuză postul de televiziune Publika TV, care aparține oligarhului Vladimir Plahotniuc, de „trucaj mizerabil” și „minciuni în cel mai josnic mod”, după ce postul de televiziune a trucat imagini de la o conferință de presă a formațiunii politice.

„Dacă până acum aceste canale TV mințeau prin denaturarea adevărului, acum, din panică și disperare, au decăzut atât de mult, încât falsifică până și imagini. Practic, de azi înainte, Publika poate folosi orice om din această țară, arătând lucruri pe care nu le-a făcut și atribuindu-i vorbe pe care nu le-a spus. Feriți-vă de Publika”, a reacționat Maia Sandu la manipulările postului de televiziune.

„Publika, într-un buletin de știri și analiză politică, a trucat în mod mizerabil imaginile, iar „analistul” Cristi Tabără a mințit în cel mai josnic mod. Partidul Acțiune și Solidaritate nu va acorda interviuri și nu va participa la emisiunile acestora”, a continuat Maia Sandu.

Iată mai jos imagini de la emisiunea cu pricina și felul în care cei care invitații le-au dezbătut.

De fapt, la conferința de presă a PAS erau publicate cu totul alte mesaje, care pot fi văzute mai jos.

 

Și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a condamnat acțiunile postului de televiziune și faptul că Cristian Tabără l-a citat fals.

Sursa:independent.md

(64 accesari)