FOTO, VIDEO de la protestul de duminică: Aceşti oameni au venit din cont propriu, dar nu aşa cum cei de la guvernare îi aduc cu autobuze

Imagine implicită

Au fost mulţi la protest!!! Şi nu 1.500 de oameni cum zic canalele lui pitic. Aceşti oameni de fiecare dată vin din cont propriu şi nu aşa cum aduc îi aduc cei de la guvernare, cu autobuze şi microbuze, doar pentru a ramâne la putere, a scris un protestatar pe pagina de facebook.

„A fost greu pentru toţi, dar mai ales bătrânilor care au vârsta de 60-80 de ani. Soarele ne cocea. Am mers pe jos mai mult de 8 km. Trecătorii se alăturau protestatarilor. Încă odată spun că au fost mulţi. Şi ca dovadă postez acest filmuleţ şi poze. M-am străduit să filmez tinerii şi bătrânii. Vreau ca pe ei să-i vadă toată ţara – şi feciorii, şi ficele, şi mamele, toţi care se află în ţară şi peste hotare. Vreau ca să se bucure pentru ei că luptă pentru un viitor mai bun. Dar totodată vreau ca cei care stau în telefoane şi se uită cum părinţii stau în soare, dar ei la o bere, în cafenea, sau pe malul râului, să înteleagă că fără implicarea lor activă, lucrurile în Moldova nu se vor schimba”, a dăugat Leonid Oca.

Sursa:jurnal.md