Garry Kasparov, la București, anunță că Vladimir Putin va declanșa ATACUL: ‘Mesajul nu e dacă Putin va ataca undeva, întrebarea e când şi unde?’

Imagine implicită

Garry Kasparov, considerat cel mai mare jucător de şah al tuturor timpurilor, prezent pentru prima dată la Bucureşti, a vorbit, la conferinţa Profit.ro “MAKING THE RIGHT MOVE”, despre Vladimir Putin şi despre cât de puternic poate deveni acesta, subliniind faptul că preşedintele Rusiei „nu joacă şah, ci poker, pentru că la poker poţi câştiga dacă trişezi”. „Putin este problema noastră, dar în cele din urmă, ca orice dictator, va deveni problema tuturor.

Ce se întâmplă cu dictatorii care-şi distrug duşmanii şi îşi îndepărtează oponenţii merge mai departe de asta şi dacă vorbim de un dictator care are la dispoziţie forţa nucleară, el va provoca pe toată lumea”, crede Kasparov.

Garry Kasparov, fost campion mondial pe parcursul a 15 ani consecutivi şi cel mai tânăr campion mondial din istoria şahului, a vorbit şi despre strategii şi tactici, despre adaptarea firmelor la cerinţele pieţei, despre colaborarea dintre calculator şi om şi despre importanţa instinctului.

„Problema este când nu mai foloseşti informaţii şi intervine omul. Când Steve Jobs a introdus noi produse nu existau informaţii valabile. Nu a inventat nimic, a pus diferite componente şi le-a pus în diferite combinaţii. Ironia este că, cu cât ai la dispoziţie mai multe informaţii, cu atât intuiţia umană este mai importantă”, afirmă Kasparov în legătură cu importanţa instinctului.

Sursa:stiripesurse.ro