Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Emoționant. Un moldovean bolnav de cancer, care este internat într-un spital din Germania, îndeamnă toți cetățenii Republicii Moldova să iasă astăzi la protest și să nu fie indiferenți.

„Cum am mai spus și mai înainte că mă tratezi în Germania de cancer. Dar acum vin cu o rugăminte. Haideți să nu fim indiferenți de ceea ce se întâmplă în țara noastră. Să ieșim cu toții la protest, duminica, la ora 14:00. Să ne spunem părerea, să stopăm corupția, bătaia de joc a celor ce conduc țara și ne fură. Cu mare plăcere vreau să fiu alături de voi” a scris Alexei Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„Eu sunt un patriot ferm ca și mulți alții. Am luptat în anii 92, în Tighina, ca si ceilalți combatanți pentru un trai mai bun. Și încă odată vă indemn să ieșiți la protest de la mic la mare! Îndemnați-vă toate rudele, prietenii. Să nu vă fie frică, înainte cu capul sus”, a mai transmis Alexei Munteanu.

Sursa:jurnal.md

(81 accesari)

Related Posts

Recomandat

În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în sănătate publică: acces la evenimente doar cu test negativ sau certificat de vaccinare

Social

Camion cu 250 de cutii de țigări de contrabandă ascunse în nisip: orașul Hâncești – destinația finală

Recomandat

Hâncești: un apeduct avariat a provocat avarierea unui bloc, zeci de familii au fost evacuate

Social

Vișan, proprietarul INTERAUTO, prins la aeroport cu 100 mii de lire sterline nedeclarate

Social

Alpiniștii moldoveni dispăruți pe muntele Ushba din Georgia, au fost găsiți morți

Social

După ce a tamponat o mamă cu doi copii, pe o trecere de pietoni, șoferul a transportat victimele la spital

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *