Ghimpu, isteric; Şi-a ieşit din pepeni şi a înşfăcat microfonul Jurnal TV, întrebat de ce s-a întâlnit cu Plahotniuc la miez de noapte

Imagine implicită

ghimpu jurnalLiderul PL, Mihai Ghimpu, nu neagă că s-a întâlnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la 23:30, cu oligarhul Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreşedinte PD.

Mai mult, solicitat de reporterii Jurnal TV să confirme sau infirme informaţiile apărute pe reţelele de socializare, precum că s-a întâlnit cu Plahotniuc, Mihai Ghimpu a făcut isterie. Tot ce l-a interesat pe liderul PL a fost să afle cine anume l-a văzut.

„Dumneavoastră m-aţi văzut? M-aţi văzut? Cine m-a văzut? Eu vă întreb, cine m-a văzut?”, a insistat Ghimpu.

Mai departe, şi mai grav. Întrebat pentru a doua oară despre ce a discutat cu oligarhul controversat din PD, Mihai Ghimpu a înşfăcat microfonul Jurnal TV şi aproape că a rupt-o la fugă cu el. A îndemnat echipa Jurnal TV „să nu fie obraznică” şi „să asculte mitingul”.

Precizăm că Mihai Ghimpu şi Vladimir Plahotniuc au fost văzuţi vineri noaptea, în jurul orei 23:30, peste drum de sediul PL, discutând amical între copaci, în timp ce perimetrul străzilor Iorga şi Şciusev erau împânzite de pază.
Sursa:jurnal.md