Ghimpu se bucură că nu mai este el politicianul din buzunarul lui Plahotniuc

Imagine postare

111608Liderul liberalilor recunoaște probabilitatea că ar putea merge în opoziție dacă nu-l va vota pe Vlad Filat. Ideea nu-l sperie, dimpotrivă, se declară mai puternic.

„Da, ei pe noi ne trec în opoziţie. Nu are dreptul nici preşedintele să înainteze aşa un candidat şi nici PD să-l voteze. Eu sunt mai puternic în opoziţie. Să zic că o să-i hrănesc cu sarmale, nu. Nici cu smântână, care cred ei că o să o ia uşurel, ca mâţa. Îi lăsăm să se certe ei, să se împace ei”, declară Mihai Ghimpu.

Mai mult decît atît, Ghimpu se bucură că nu mai este considerat politicianul din buzunarul democratului Vlad Plahotniuc. „Eu zic slavă Domnului că s-a terminat povestea că Ghimpu e în buzunarul lui Plahotniuc”, susține liderul PL.

Menționăm că Partidul Liberal își menține poziția tranșantă de a  nu-l vota pe Vlad Filat în funcția de prim-ministru, candidat înaintat de președintele Nicolae Timofti.

Remarcăm că astăzi Vlad Filat s-a întîlnit cu grupul reformator al PL și Partidul Democrat pentru a discuta alegerea noului Guvern.