În acest an vom achita încă 810 mil. de lei pentru a acoperi gaura lăsată de „jaful secolului”; Alexandru Slusari: Dacă mai avem demnitate, în martie suntem obligaţi să ieşim la PROTEST

Imagine implicită

Platforma Demnitate şi Adevăr îndeamnă cetăţenii Republicii Moldova să iasă din nou în stradă pentru a protesta faţă de tergiversarea dosarului jafului din sistemul bancar.

„Kroll aşa şi nu a venit în Moldova. Lista beneficiarilor reali ai jafului bancar aşa şi n-a fost publicată. Examinarea dosarului lui Şor se tergiversează aproape deschis. Anul curent noi vom achita următoarea tranşa de bani, furaţi de la noi, în suma de 810 milioane de lei. Dacă mai avem demnitate, suntem obligaţi în martie să ieşim la protest împotriva hoţilor de la guvernare”, a menţionat vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Să cerem publicarea listei „eroilor adevăraţi” a devalizării sistemului bancar, precum şi demisia şi arestarea lui Candu, Leancă, Drăguţan, Gaburici, Arapu şi Bride, a persoanelor care au pavat la nivel de stat drumul pentru sustragerea banilor din cele trei bănci şi din rezervele BNM şi au acoperit financiar acest furt imens”, a mai spus vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

Sursa:jurnal.md