inga grigoriuRelansarea Jurnal TV a fost salutată de mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi al mediului politic. „Avem un motiv să ne conectăm televizorul, pentru că a revenit acea opinie separată care ne ajută să ne formăm propria opinie şi convingere”, a comentat Inga Grigoriu, membru al Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Pe 5 martie, a revenit Jurnalul – o echipă de profesionişti care îşi dedică munca în totalitate cetăţeanului acestei ţări. Ştirile marca JurnalTV au reuşit să ia la galop evenimentele din ultimile săptămâni, punându-ne la dispoziţie libertatea de a ne informa dintr-o sursă de alternativă, incisivă şi critică la adresa actualei guvernări. „Ora Expertizei” ne-a relatat cum ar trebui să acţioneze postul TV în continuare şi cum această, deja nouă platformă de informare, ar trebui să se manifeste în spaţiul mediatic, astfel ca oamenii să obţină un produs informativ de calitate”, a declarat Inga Grigoriu.

„Conchidem că resursele unei prese libere vor fi nelimitate atâta timp cât au susţinerea şi simpatia cetăţenilor. Iar acesta este un fenomen de care dă dovadă echipa de la Jurnal”, a adăugat activista civică.

Surssa:jurnal.md

(36 accesari)