Jurnal TV, pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor // SONDAJ

Imagine implicită

Postul de televiziune Jurnal TV continuă să se menţină pe primele poziţii în topul preferinţelor telespectatorilor. Potrivit unui noi sondaj, care a fost prezentat astăzi, Jurnal TV s-a poziţionat pe primul loc la compartimentul posturilor TV preferate de moldoveni.

Sondajul de opinie realizat de catre casa de sondaje IMAS releva faptul ca postul de televiziune Jurnal TV continuă să se menţină pe primele poziţii în topul preferinţelor telespectatorilor din Republica Moldova. Potrivit datelor noului sondaj, care a fost prezentat astăzi, Jurnal TV s-a poziţionat pe primul loc la compartimentul posturilor TV preferate de moldoveni.

Totodată, studiul arată că respondenţii au spus că, în primul rând, preferă postul de televiziune Jurnal TV.

Întrebaţi ce le place cel mai mult să privească la Jurnal TV, majoritatea celor care au participat la sondaj au spus că se uită cel mai mult la programele de ştiri şi emisiunile de dezbateri.

Mai mult, în topul preferinţelor se află şi conţinutul ziarului „Jurnal de Chişinău”, care se află pe prima poziţie în clasamentul celor mai citite ziare din ţară. Şi postul de radio „Jurnal FM” se poziţionează în topul preferinţelor.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion naţional de 1513 respondenţi, în perioada 9 februarie – 4 martie 2018. Marja de eroare este ± 2.5%.

Studiul sociologic a fost realizat de IMAS, la comanda Asociaţiei pentru Dezvoltare și Cooperare Moldova, cu suportul Suediei și Statelor Unite ale Americii.