IRE_Fashion_3_3„Am pus accent pe decupaje, amplasate strategic, în special în zona spatelui, cea mai senzuală parte a corpului femeii, și pe utilizarea pielii, pentru un aer mai modern. Contrastul dintre culorile galben acid, mov și negru are rolul de a releva siluetele grafice”, povestește Irina Chitoroagă, autoarea colecției. 

În ciuda numărului destul de semnificativ de detalii folosite, ținutele sunt foarte purtabile. Irina a lucrat la cele 12 ținute timp de 6 săptămâni.

„Am muncit intens, pentru că fiind abia în anul doi de universitate și având doar cunoștințe de bază legate de tehnici de a coase, a fost nevoie de multe experimente pana când am reușit să aplic designul de pe schițe”, mărturisește Irina Chitoroagă, aflată la primul eveniment public de acest gen în cariera sa.

Prin formele geometrice, asimetria proporțiilor și culorile vibrante, colecția „Split”  definește femeia independentă, cu atitudine, care îndrăznește să iasă în evidență fiind rafinată, dar în același timp și sexy, într-un mod discret.IRE_Fashion_3_2

Lansarea colecției „Split”, semnată de Irina Chitoroagă, va avea loc începând cu orele 16:00, duminica, 4 august 2013, la Komod Concept Store de pe strada București 105.

Sursa: stiripozitive.eu

(274 accesari)