Oligarhul Vladimir Plahotniuc continuă să joace dublu şi în timp ce mimează lupta cu propaganda rusească, difuzează fime propagandistice cu preşedintele rus Vladimir Putin, în ore de prime-time. 

„Putin s-ar prăpădi de râs dacă ar citi comunicatele de presă ale PDM, apărute cu câteva ore înainte de difuzarea filmului cu sine pe Prime TV, la o oră de maximă audienţă.

Plahotniuc e cel care având controlul Procuraturii, CNA, BNM, CNPF, CSJ şi CSM i-a asigurat în ultimii 7 ani pauperizarea şi exodul masiv al populaţiei Moldovei, slăbirea economiei şi a sistemului ei bancar prin atacuri de tip raider, spălarea zecilor de miliarde de dolari ale anturajului său, i-a asigurat în cel mai eficient mod propaganda îmbinată cu linşajul mediatic al forţelor democratice, aducând opţiunea proeuropeană de la 73% în 2009, la 37% în 2015”, scrie liderul Platformei Demnitate şi Adevăr.

Andrei Năstase mai atenţionează că tot Plahotniuc e cel care i-a promis şi l-a făcut pe Igor Dodon preşedinte în 2016 şi prin sistemul mixt de vot îi asigură controlul asupra parlamentului Republicii Moldova.

„Astăzi, din banii furaţi de la oameni, achită milioane pe avioane şi companii de lobby pentru a prosti Europa cu poveşti despre anchetarea laundromatului, combaterea propagandei şi a tancurilor ruseşti şi inventate reforme pe bani grei ai contribuabililor europeni, sifonaţi în conturile personale ale anturajului oligarhic”, scrie Andrei Năstase pe pagina sa de facebook.

„S-ar putea ca cineva să mai înghită momeala lui Ianukovici de pe Bîc. Ei îşi pot permite. Ei trăiesc în civilizaţie, bunăstare şi confort. Cetăţenii Moldovei – NU. Deocamdată, majoritatea se zbat la limita subzistenţei. Pentru o viaţă mai bună Acasă, e timpul să ne luăm soarta în mâini”, a conchis liderul Platformei Demnitate şi Adevăr.

Putin s-ar prăpădi de râs dacă ar citi comunicatele de presă ale PDM, apărute cu câteva ore înainte de difuzarea filmului cu sine pe Prime TV, la o oră de maximă audiență.

Plahotniuc e cel care având controlul Procuraturii, CNA, BNM, CNPF, CSJ și CSM i-a asigurat în ultimii 7 ani pauperizarea și exodul masiv al populației Moldovei, slăbirea economiei și a sistemului ei bancar prin atacuri de tip raider, spălarea zecilor de miliarde de dolari ale anturajului său, i-a asigurat în cel mai eficient mod propaganda îmbinată cu linșajul mediatic al forțelor democratice, aducând opțiunea proeuropeană de la 73% în 2009, la 37% în 2015.

Tot el e cel care i-a promis și făcut pe Dodon președinte în 2016 și prin sistemul mixt de vot îi asigură controlul asupra parlamentului R. Moldova.

Astăzi, din banii furați de la oameni, achită milioane pe avioane și companii de lobby pentru a prosti Europa cu povești despre anchetarea laundromatului, combaterea propagandei şi a tancurilor ruseşti şi inventate reforme pe bani grei ai contribuabililor europeni, sifonați în conturile personale ale anturajului oligarhic.

S-ar putea ca cineva să mai înghită momeala lui Ianukovici de pe Bîc. Ei își pot permite. Ei traiesc în civilizație, bunastare şi confort.

Cetățenii Moldovei – NU. Deocamdata, marea majoritate se zbate la limita subzistenței.

Pentru o viață mai bună Acasă, e timpul să ne luăm soarta în mâini.

Sursa:jurnal.md

(36 accesari)