Maia Sandu îndeamnă candidații înscriși în cursa electorală pentru Primăria Chişinău să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase

Imagine implicită

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, îndeamnă candidații înscriși în cursa electorală, fără șanse mari de a ajunge la șefia Primăriei Chișinău, să se retragă în favoarea candidatului comun al forțelor proeuropene, Andrei Năstase. În viziunea liderei PAS, dezbinarea la alegerile locale noi din municipiul Chişinău este un lucru rău.

„Acesta este îndemnul meu pentru toţi cei care ţin la viitorul proeuropean al Republicii Moldova şi la faptul ca în fruntea Chişinăului să ajungă o persoană responsabilă, care nu face parte din clanul oligarhic al lui Plahotniuc şi Dodon”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVC21.

Preşedinta PAS consideră că unitatea poate face diferenţa în actualele alegeri locale, iar pe marginea programului pe care îl are Andrei Năstase pot fi purtate discuții, astfel încât toate părțile să fie satisfăcute.

„Nu e târziu să se vină cu anumite modificări dacă e cazul”, a punctat Maia Sandu.

Sursa:cotidianul.md