Maidanul nostru: Marea Adunare Națională

Imagine implicită

Marea Adunare NationalaIată că am ajuns să o vedem cu ochii noștri – trădarea cursului european al Republicii Moldova de către oligarhia criminală, s-a produs!
Plahotniuc și Filat, înfricoșați de eventuala și iminenta tragere la raspundere de către justiția demafiotizată, dirijată de un procuror din UE, au pactizat cu cel mai odios partid al tuturor timpurilor, Partidul Komunist, ignorînd înțelegerile cu oficialii europeni.

Pe de altă parte, merită tot respectul și aprecierea societății civile poziția demnă și intransigentă a Partidului Liiberal, care, deși a făcut toate concesiile posibile, a fost scos din ecuația unei puteri antinaționale.

Pornind de la cele constatate mai sus, solicităm Partidului Liberal să analizeze posibilitatea convocării timp de o lună a Marii Adunări Naționale, la care poporul Republicii Moldova să ceară realizarea imediată și necondiționată a celor 14 revendicări ale PL, emise în cadrul negocierilor, suplinite cu altele, inclusiv cu somarea celor doi tîlhari de lux, Plahotniuc și Filat să se retragă din viața politică pe care au compromis-o iremediabil, urmînd ca justiția reformată să-i tragă la răspundere penală pentru jafurile comise și trădarea interesului național.

Rog toată lumea de bună credință, care ține cu adevărat la reformarea fundamentală a Republicii Moldova, la integrarea reală și consistentă în marea familie europeană să promoveze această idee! Este unica șansă de a reuși, de a repune în drepturi aspirațiile europene ale concetățenilor noștri, spulberate în ultimii cinci ani de gruparea mafiotă care a uzurpat puterea politică și economică, a capturat statul de drept, democrația și marea majoritate a instituțiilor de presă.

Vasile Năstase