Maria Ciobanu, despre mitingul PD de mâine: Primarii vor fi aduși de funie, precum capra la piață

Imagine implicită

PD este totul, iar scena din fața Guvernului arată esența adevărată. Cel puțin asta scrie liberal-democrata Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Semnificativă această imagine! (n.r. imaginea principală a știrii) Ea reflectă esența PDM… Ce este Casa Guvernului? Un fleac! Iată PDM este totul! Îmi amintește de un roman sovietic „Cresc etajele.”

Maria Ciobanu spune că a vorbit acum câteva zile cu un primar din PD. „Este debusolat, trist, neîmpăcat cu sine, dar nu poate face nimic. Își dă seama că din secta PD poate pleca ori mort, ori să-si ia lumea-n cap și să plece unde îl vor duce ochii. Știți ce m-a șocat la el? Nu își poate ierta nesăbuința de a se lăsa înduplecat acum câțiva ani, aderând la BRIGADA PD! Spune primarul că atunci când îl „convingeau” să adere la PD, fruntașii locali erau foarte amabili, înțelegători, puși pe fapte mari, dar acum nu îl aud, îi închid gura imediat cum încearcă să critice lucruri pe care le fac ei și sunt strigătoare la cer… L-am întrebat dacă va veni și el duminică la sindrofonia organizată de PD în PMAN. A tăcut câteva clipe și apoi, oftând, a răspuns printre dinți că nu are de ales. Eu cred că în cazul primarului și al tuturor celor care vin mâine în PMAN, aduși de funie precum capra la piață, există și o altă opțiune: să se smulgă din LAȚ!”, a conchis deputata.

UNIMEDIA precizează că mâine PD organizează un miting în PMAN. Potrivit surselor UNIMEDIA, democrații vor anunța candidații pentru alegerile parlamentare din februarie 2019.

Sursa:unimedia.info