Maria Ciobanu: Sistemul mixt îi va menţine la treuca puterii pe toţi mafioţii, hoţii în lege şi bandiţii de meserie

Imagine implicită

Sistemul electoral mixt, propus cu insistenţă de PD şi PSRM, îi va menţine în Parlament pe toţi mafioţii, consideră deputatul PLDM, Maria Ciobanu. Legislatoarea face referire la investigaţia Jurnal TV despre averile deputatului PD Serghei Chiseliov, publicată în cadrul campaniei „Cine mai poate ca Nae?”.

„Este strigător la cer, fraţilor! Comportament de bandit, viaţă de mafiot, dar adus de către PD în Legislativul de la Chişinău, pentru a elabora … legi”, a menţionat Maria Ciobanu.

„Iată pentru cine se zbat Plahotniuc-Dodon! Sistemul de vot mixt îi va menţine la treuca puterii pe toţi mafioţii, pe hoţii în lege, pe bandiţii de meserie. Întreaga Republică Moldova, nu numai Chişinău, Orhei şi Bălţi, ei vor transforma-o în „Pole Ciudes”!”, a adăugat deputatul PLDM.

Potrivit investigaţiei, deputatul PD Serghei Chiseliovl duce o viaţă îndestulată, într-o casă de lux şi merge în vacanţă în locuri impresionante. Ia masa în diferite localuri pe care le deţine şi care se pot lăuda cu meniuri din cele mai variate. Deputatul, însă, nu-şi declară toată averea. Casa în care locuieşte împreună cu familia de mai mulţi ani nu se regăseşte în declaraţia lui cu privire la proprietăţi. Totodată, locuinţa pe care a inclus-o în darea de seamă costă de 10 ori mai mult decât a indicat.

Sursa:jurnal.md