Mașina consilierului prezidențial Furtună, la piață după varză

Imagine implicită

Masina lui Furtuna 1La cărat saci cu varză și ceapă, cu mașină guvernamentală. Automobilul de serviciu al consilierului prezidențial în probleme economice, Mihai Furtună, a fost surprins la o piață angro, în timp ce un bărbat încărca saci cu legume în portbagaj. Fotografia ne-a fost expediată de un vizitator Jurnal.md.

Potrivit directorului Bazei auto a Cancelariei de Stat, Mihai Narghiț, mașina cu numerele RM G 096, este condusă de Anatol Chilug. Totodată, Președinția ne-a confirmat că automobilul este repartizat consilierului Mihai Furtună și că Anatol Chilug este șoferul acestuia.

Contactat de Jurnal, Furtună a negat că are vreo legătură cu incidentul. „Vă spun cu toată responsabilitatea, nu am fost și nici nu am dat indicații cuiva să meargă la piață. Nici nu merg niciodată la piață, pentru că fac cumpărăturile la magazin”, a declarat Mihai Furtună. Deși susține că doar el și șoferul au acces la mașină, consilierul președintelui Nicolae Timofti a menționat că nu crede că șoferul ar fi mers la piață cu mașina, pentru că „el coordonează toate mișcările”.

De cealaltă parte, nici șoferul nu-și recunoaște vina. „Nu știu ce căuta mașina la piață, nu eu am fost. Întrebați-l pe cel care a fotografiat”, a răspuns Anatol Chilug.

Masina lui Furtuna2

Sursa:jurnal.md