balti pdaDoar o societate consolidată şi luptătoare va reuşi să demoleze actualul regim oligarhic şi să instituie o clasă politică integră. Iar pentru ca sistemul să se clatine, este nevoie de încarcerarea oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Sunt declaraţiile făcute de conducerea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr în cadrul unui dialog cu locuitorii oraşului Bălţi. „Prezidenţialele pot genera începutul schimbărilor, însă avem nevoie de alegeri parlamentare anticipate pentru a face ordine în instituţiile de stat”, a punctat preşedintele formaţiunii, Andrei Năstase.

Întrevederea dintre membrii Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi locuitorii municipiului Bălţi s-a desfăşurat la Teatrul „Vasile Alecsandri”, iar sala a fost arhiplină.

Un cuvânt de spus au avut şi membrii Platformei Civice Demnitate şi Adevăr, dar şi reputatul jurnalist Constantin Cheianu.

Participanţii la întrevedere s-au arătat convinşi de capacităţile Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr de a aduce schimbarea.

Prim-vicepreşedintele PD, controversatul afacerist Vladimir Plahotniuc, vizat în declaraţii, nu a răspuns la telefon pentru a comenta.

Sursa:jurnal.md

(4 accesari)