Mihail Gofman, îndemn la mobilizare: Victoria lui Andrei Năstase – un semnal clar şi pentru partenerii noștri de dezvoltare

Imagine implicită

Candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, a dat mereu dovadă de demnitate şi curaj în lupta împotriva regim criminal. Andrei Năstase o persoană care va lupta şi în continuare cu acest regim criminal din postura de primar general al municipiului Chișinău. Declaraţiile au fost făcute de către fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman.

Totodată, Mihail Gofman îndeamnă locuitorii capitalei să iasă participe la alegeri şi să-l susţinbă pe Andrei Năstase.

„Îndemn locuitorii municipiului Chișinău să se mobilizeze pe 3 iunie şi să iasă la vot. La fel, îndemn Diaspora să-şi sune rudele, prietenii, cunoscuții şi să-i convingă să iasă la vot, fiindcă votul fiecăruia contează. Victoria lui Andrei Năstase va fi şi un semnal clar pentru partenerii noștri de dezvoltare. Votăm Andrei Năstase – primar General al municipiului Chișinău”, a adăugat Gofman.

Vedeţi mai jos apelul lansat de Mihail Gofman:

Stimați locuitori ai municipiului Chișinău! Pe 20 mai, prin accederea lui Andrei Năstase în turul II al alegerilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, s-a dat o lovitură, care a zdruncinat puternic actualul regim oligarhic-criminal instaurat în toate instituțiile statului.

Dar, pe data de 3 iunie trebuie sa mai dam încă odată dovada ca noi suntem mulți, putem să ne mobilizăm în situații de maximă responsabilitate, ca să ieșim la vot pentru a salva municipiul Chișinău, pentru a salvaRepublica Moldova de acest regim criminal. Cred că deja toți au înţeles cine este Plahotniuc@Co care conduce în prezent Republica Moldova şi care sunt meritele lui faţă de cetățeni. A furat un popor întreg, a furat rezervele valutare ale ţării în mărime de un miliard de dolari, a furat miliarde de lei din băncile comerciale, spălare de bani etc, etc…

Şi acum dorește prin orice metode să-i legalizeze inventând diferite proiecte de legi, dar despre aceasta cu altă ocazie. Toate aceste furturi au fost puse pe umerii noștri şi copiilor noștri pe mulți ani înainte, iar acum ei pe noi ne fericesc cu concerte, cârnăciori, înghețată şi focuri de artificii absolut gratis. Însă, locul lor este la pușcărie şi în prezent ei nu-şi execută pedeapsa deoarece toate instituțiile de drept, şi nu numai, îi sunt subordonate.

Andrei Năstase pe tot parcursul timpului a dat dovadă de demnitate şi curaj în lupta contra acestui regim criminal. Este o persoana care va lupta şi în continuare cu acest regim criminal din postura de primar General al municipiului Chișinău. Îndemn locuitorii municipiului Chișinău să se mobilizeze pe 3 iunie şi să iasă la vot. La fel, îndemn Diaspora să-şi sune rudele, prietenii, cunoscuții şi să-i convingă să iasă la vot, fiindcă votul fiecăruia contează.

Victoria lui Andrei Năstase va fi şi un semnal clar pentru partenerii noștri de dezvoltare. Votăm Andrei Năstase – primar General al municipiului Chișinău.

Sursa:jurnal.md