video-botgros-si-lautarii-au-concertat-la-paris-1365148423Colaborări nu doar între politicieni, dar și între vedetele de pe cele două maluri ale Prutului. Tendința de a lansa piese în România sau de a ține concerte în Republica Moldova devine tot mai practică.

Natalia Gordienko a lansat recent piesa „Breaking hearts” în colaborare cu solistul trupei românești Akcent, Adi Sînă. Moldoveanca a declarat pentru Acasă în Moldova că face des naveta Chișinău-București, asta pentru că experimentează mai multe proiecte muzicale. Anul trecut, Natalia Gordienko a făcut o piesă cu CRBL, care spune ea, a prins bine la public.

Alt exemplu elocvent este relația dintre surorile Osoianu și Loredana, care a început acum doi ani.  „Ele sunt dragostea mea. Ne ştim de ani de zile, cântăm împreună şi avem o relaţie frumoasă”, a afirmat Loredana după concertul de la Palatul Național, pe care l-a susținut vineri.

Precizăm că în această primăvară, mai mulți interpreți și trupe românești au programate concerte la Chișinău, iar ai noștri sunt invitați la București.

(244 accesari)