Năstase: Cererea de revizuire a anulării votului din Chișinău, respinsă de același comando de execuție de la Curtea de Apel

Imagine postare

„Cererea de revizuire a anulării votului chișinăuienilor a fost respinsă în stil NKVD-ist de către același comando de execuție de la Curtea de Apel”, a anunţat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

„După reacțiile univoce ale lumii civilizate am creat guvernării și justiției controlate de Plahotniuc toate circumstanțele necesare revenirii la normalitate și respectării votului oamenilor. Noi am demonstrat că împreună oamenii buni suntem de neînvins la alegeri, că putem câștiga în fața răului și în cele mai vitrege condiții. Iar astăzi Plahotniuc a ales să mai sfideze o dată legea, bunul simț, cetățenii acestei țări, instituțiile internaționale, demonstrându-ne tuturor că ceea ce știe și face mai bine e să fure. Să fure tot ce nu-i poate aparține”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„După furtul afacerilor, a instituțiilor și rezervelor valutare ale tării, de frica schimbării în bine a lucrurilor în capitală și în țară într-un timp scurt, de frica perspectivelor oferite de viitoarele alegeri parlamentare, de frica pierderii libertății și a averilor ilicit dobândite, a distrugerii schemelor sale criminale a ajuns să fure votul, respectul și susținerea oamenilor pe care personal nu le poate avea. Pentru că e hoț”, a mai spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA mai menţionează că fiecare faptă pe care Plahotniuc o „așează” în cotidianul cenușiu al Moldovei, inclusiv cea de astăzi, demonstrează cu și mai mare limpezime cine este și ce face de fapt acest personaj sinistru.

„Justiția în Moldova nu este justiție. Este orice altceva, dar justiție nu se poate numi. Atâta vreme cât votul oamenilor va fi în continuare furat, atâta vreme cât legile sunt interpretate după vrerea mafiei, Moldova noastră, a oamenilor, nu va fi o țară liberă. Este limpede că regulile democratice nu sunt niște reguli pe placul lui Plahotniuc, iar încrâncenarea cu care acesta sugrumă din fașă minimalele repere democratice ar trebui să ne spună nouă câtă cruzime și cât venin poate ascunde această ființă demnă de tot disprețul nostru. Acest personaj, folosindu-se de justiție și de tot aparatul său opresiv a furat și are de gând să fure absolut tot. Să nu-l lăsăm să ne fure și identitatea”, a punctat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md