andrei nastase microfoaneProcurorul general Eduard Harunjen are o „șansă uriașă să-și cunoască stăpânul”, susține liderul Platformei DA, Andrei Năstase, care a comentat astfel o înregistrare audio în care killerul Vitalie Proca îl acuză pe oligarhul Vladimir Plahotniuc că ar avea „mâinile murdare de sânge”.

„Nu aduce anul cât aduce ceasul. Iată o șansă uriașă pentru Harunjen să-și cunoască stăpânul, cu care susține că nu s-ar fi vazut vreodată. Ce-ar fi să-l cheme la o discuție ca între procuror și bandit? Altă dată vor fi invitați împreună. De altcineva”, a comentat Andrei Năstase.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a făcut publică o nouă conversație telefonică în care susține că vorbește killerul Vitalie Proca.

În conversație poate fi auzit un bărbat care vorbește despre o anumită înțelegere care nu ar fi fost respectată, astfel el nu are motive să spună că nu s-a întâlnit cu Plahotniuc.

„Voi trebuie să înţelegeţi, i-am spus şi mamei şi îţi spun şi ţie. Acest Plahotniuc e cu mâinile în sânge până la coate. Dacă eu le dau în scris că nu m-am întâlnit niciodată cu Plahotniuc, asta înseamnă să le dau ultimul as din mânecă. După asta ei o să taie în stânga şi în dreapta”, spune Proca în discuţia făcută publică.

Vladimir Plahotniuc nu a comentat deocamdată această înregistrare.

Sursa:inependent.md

(44 accesari)