Nicolae-Timofti1În ajun de 8 martie, Președintele Nicolae Timofti, adresează un mesaj de felicitare tuturor doamnelor și domnișoarelor.

”Mărțișorul sau Vestitorul Primăverii, cum este numită în tradiția populară luna martie, ne aduce o frumoasă sărbătoare – Ziua Internațională a femeii. În această zi specială pentru Dumneavoastră , Vă adresez tuturor cele mai cordiale felicitări și Vă urez sănătate, căldură în suflet și în casă, dragoste, multe clipe de bucurie alături de cei dragi și împliniri din cele mai frumoase”, se menționează în mesajul Președintelui.

Șeful statului spune că testul moralității unei societăți constă și în atitudinea ei față de femeie. În mesajul său, Nicolae Timofti asigură că va gasi soluțiii la problemele femeilor pentru a le oferi condiții mai bune de trai ceea ce le va face fericite.

” Vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru familiile Dumneavoastră și pentru țară. Toată dragostea și recunoștința noastră. Fie ca spiritul Mărțișorului, cînd natura prinde viață și culoare, să Vă însoțească mereu, dîndu-vă putere pentru a avea bună sporire în toate ativitățile Dumneavoastră”, transmite Nicolae Timofti.

(289 accesari)