O delegaţie a PNL, în vizită luni şi marţi la Chişinău; Ludovic Orban va susţine o conferinţă de presă comună cu Maia Sandu şi Andrei Năstase

Imagine implicită

Preşedintele Partidului Naţional Liberal din Rom\nia, Ludovic Orban, împreună cu o delegaţie a PNL, se va afla luni şi marţi în Republica Moldova cu prilejul aniversării a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

Programul evenimentelor cuprinde întâlniri cu reprezentanţii societăţii civile, cu membrii birourilor politice ale partidelor pro-europene, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Liberal Democrat din Moldova, cu Mitropolitul Basarabiei şi discuţii despre înfrăţiri cu primari din Basarabia şi România, Raionul Călăraşi, Ungheni, Nisiporeni.

De asemenea, va fi organizată o conferinţă de presă comună alături de Maia Sandu, Viorel Cibotaru şi Andrei Năstase şi conferinţa „Rolul PNL în Marea Unire de la 1918”.

Liberalii vor participa şi la evenimentul organizat, marţi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.

Din delegaţia Partidului Naţional Liberal vor face parte Robert Sighiartău, Viorel Badea, Ioan Balan, Costel Alexe, Costel Şoptică, Florin Roman, Virgil Guran, Ionel Dancă, Liviu Brătescu, Alexandru Muraru.

Sursa:jurnal.md