Opoziția pregătește un nou protest de amploare; Când și unde va avea loc

Imagine implicită

După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie.

De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.

„Avem 10 zile la dispoziție. Să mergem la cetățeni în această perioadă, să ne adresăm mass-mediei naționale și internaționale și să venim la 30 iulie la protest. Fac apel către chișinăueni, către diaspora, care nu au fost intoxicați de către televiziunile lui Plahotniuc. Faceți apel către cei de acasă, să vină la 30 iulie la Parlament”, a declarat președintele Platformei DA, Andrei Năstase.

„Mă adresez în special Chișinăului, care nu trebuie să facă un efort enorm ca să vină aici. Dacă veniți măcar jumătate din cei care ne-ați votat, această guvernare va fugi imediat, pentru că este formată din niște lași. Vă rugăm frumos, să vă mobilizați și să veniți aici, la ora 12, în fața Parlamentului”, a declarat Maia Sandu, președinte PAS.

Sursa:independent.md